spot_img
1.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăALEGERI 2020Prefectul USR-PLUS de Timiș, omul de casă al unui interlop condamnat și...

Prefectul USR-PLUS de Timiș, omul de casă al unui interlop condamnat și al unui afacerist cu contracte cu Primăria

-

Zoltan Nemeth (USR-PLUS), care va fi instalat prefect de Timiș, este omul de casă al unui controversat timișorean, Răzvan Nedelcu, patronul “Îngerilor Galbeni”, condamnat în 2019 la 16 ani și 6 luni de închisoare. Nedelcu a fost implicat și într-un dosar de pornografie și are mai multe condamnări.

Nemeth a candidat pentru Parlament, dar nu a fost ales.

Pentru cine nu știe, Răzvan Nedelcu (foto), patronul “Îngerilor Galbeni”, a fost, până în urmă cu vreo doi-trei ani, unul dintre cele mai detestate personaje din Timișoara. Înainte de fi aruncat, în sfârșit, în închisoare, Nedelcu și angajații săi sechestrau mașinile oamenilor prin diverse parcări, sub pretextul că încălcau proprietatea privată, și le eliberau doar contra unor sume obscen de mari, scria Renașterea Bănățeană anul trecut.

Mai mult anul trecut după ce Nicolae Robu a pierdut alegerile în Timișoara, oamenii USR-PLUS au început să caute printre contractele controversate din Primărie, iar Nemeth reprezenta în calitate de avocat o firmă controversată și a intervenit pentru mușamalizarea afacerii .

SCRIE TOT RENAȘTEREA BĂNĂȚEANĂ: Doamna Militaru și o altă colegă de partid, tot consilier local, au luat la puricat o serie de contracte încheiate de Primăria Municipiului Timișoara, în mandatul lui Nicolae Robu, cu diverse firme. La un moment dat, Rodica Militaru a sesizat că un contract încheiat de municipalitate cu o firmă de curățenie ar putea ridica unele probleme de legalitate și a început să facă verificări mai amănunțite. În urma discuțiilor iscate pe acest subiect, doamna Militaru s-a pomenit sunată de colegul său de partid, Zoltan Nemeth, care, conform surselor noastre, s-ar fi arătat deranjat de verificările efectuate de Rodica Militaru cu privire la contractul mai sus-menționat. Doamna Militaru l-ar fi întrebat pe colegul său în ce calitate o ia la întrebări, iar Zoltan Nemeth i-ar fi explicat colegei sale că a sunat-o în calitate de avocat al firmei de curățenie și de prieten din copilărie al patronului acesteia… Revoltată de demersul colegului său, Rodica Militaru a făcut o sesizare către Biroul Național al USR, în care a relatat incidentul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img