spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăMehedințiPrefectul de Mehedinți a mințit: Nu a demisionat, a fost demis

Prefectul de Mehedinți a mințit: Nu a demisionat, a fost demis

-

Cristinel Pavel a anunțat vineri după amiază că va demisiona din funcția de prefect de Mehedinți. Câteva ore mai târziu guvernul a anunțat destituirea mai mult prefecți.

- Reclama -

De altfel în comunicatul de presă al Guvernului nu se precizează nimic despre o demisie depusă de acum demisul prefect de Mehedinți.

Pavel este candidatul PNL la șefia CJ Mehedinți. Liderul PNL MH, Virgil Popescu, nu a dorit să candideze deoarece are un scor infim în sondaje și drept urmare l-a ”sacrificat” pe Cristinel Pavel.

Până acum au fost destituiți prefecții: Emanuel Soare – județul Argeş, Alexandru Liviu Miroşeanu – Bacău, Stelian-Nechita Dolha – Bistriţa-Năsăud, Cătălin Boboc – Brăila, Cristinel Pavel –Mehedinţi şi Tiberiu Costea – județul Vâlcea, unora dintre ei găsindu-li-se deja și înlocuitori.

Au fost eliberați din funcție și trei subprefecți: Adrian-Dumitru Bughiu – judeţul Argeş, Elena-Adriana Sărăor – judeţul Caraş-Severin şi Sebastian Fârtat – judeţul Vâlcea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...