spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizePrefectul de Gorj, spor de 100% pentru nevastă

Prefectul de Gorj, spor de 100% pentru nevastă

-

Domnul cam metrosecsual din dreapta, cu păr pă pept, e prefectu de Gorj.Deși el se cunoaște cel mai bine, a insistat de mic să fie prefect. Un Lăstun pe autostradă.Lumea e ingaduitoare cu el, îl ia și prin emisiuni, îl lasă să se facă de râs, că, na, si-a dorit si el sa fie prefect. E vremea lui.Dar…Intre a-ti lua de-a-n pelua salariul de prefect si a abuza de functie, mutandu-ti nevasta de la UPU la Medicina Legala, fiindca e spor de 100% si fiindca acoloșa presteaza si alte duamne de masculi alpha, ca Vienescu și Șurlea, e un drum scurt ca de la un prefect degeaba la un prefect penal, a scris pe Facebook jurnalistul gorjean Narcis Daju.

- Reclama -

Azi, sefa de la UPU se plangea că doamna Iacobescu nici macar n-a avertizat-o ca se muta la mai bine, ca sa-i gaseasca din timp inlocuitor.Dar, ce sa facem si noi. Iacobescu e prefect. E vremea lui.Gata, nu mai zic nimic, las doar loc liber, de borât și de tras apa, că pute a mare maestru mason, mai spune Dau.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...