PPE acuză oportunismul lui Cioloș

0
43

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a afirmat, luni, că Dacian Cioloş „este puţin oportunist”. Lopez a menţionat că nu înţelege care este angajamentul fostului premier tehnocrat, în contextul în care e posibil ca acesta să candideze cap de listă la europarlamentare, iar apoi la prezidenţiale, transmite Mediafax.

„Cred că este puţin oportunist (Dacian Ciolos – n.r.). Ştiu angajamentele unor politicieni pe care i-aţi menţionat, dar trebuie să fii ataşat de partidul european care va schimba lucrurile. Şi care este angajamentul, când tu vei candida drept cap de listă la alegerile europarlamentare, iar apoi vrei să fii candidat la prezidenţiale? Care este angajamentul? Nu înţeleg”, a declarat secretarul general al PPE, Antonio Lopez, cu referire la fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş, întrebat fiind cum vede o posibiliă alinaţă între USR şi PLUS.

Preşedintele PNL Ludovic Orban i-a anunţat pe liberali, în şedinţa de luni a Biroului Politic Naţional, că a mai comandat un sondaj de opinie care să testesteze cota la europarlamentare a unei posibile alianţe USR-PLUS, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.