spot_img
9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăhighlightPONTA REFUZĂ SĂ RĂSPUNDĂ DACĂ RENUNȚĂ LA CALITATEA DE AVOCAT OBȚINUTĂ ÎN...

PONTA REFUZĂ SĂ RĂSPUNDĂ DACĂ RENUNȚĂ LA CALITATEA DE AVOCAT OBȚINUTĂ ÎN URMA PLAGIATULUI

-

Preşedintele PSD Victor Ponta, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări privind renunţarea la titlul de doctor, că situaţia e similară glumei ”cu şapcă, fără şapcă”, respectiv când nu a vrut să renunţe a fost întrebat de ce o face, iar acum, când vrea să renunţe, este întrebat la fel, transmite Mediafax.

”Suntem exact ca în gluma «cu şapcă, fără şapcă». Dacă nu vreau să renunţ, de ce nu renunţ? dacă vreau să renunţ, de ce renunţ? Deci din punctul meu de vedere discuţia este clar închisă, orice vrei să faci tot nu va fi bine”, a spus Ponta.

- Advertisement -

RENUNȚĂ LA AVOCATURĂ?

Întrebat dacă renunţă şi la calitatea de avocat, obținută în urma doctoratului, Ponta a evitat să răspundă, menţionând: „Repet, când nu am vrut să renunţ, mi s-a spus să renunţ. Când am vrut să renunţ, mi s-a spus că nu. Daţi-mi voie să nu cred în buna credinţă a celor care mă întreabă aceste lucruri”. Ponta a fost întrebat, pe de altă parte, de ce a fost nevoie de OUG 94/2014 şi de ce prevederile din acest document nu au fost supuse unei proceduri parlamentare.

- Advertisement -

„După cum dumneavostră ştiţi – dacă vreţi să ştiţi, dacă nu vreţi, oricum ne pierdem timpul – acea Ordonanţă are multe prevederi referitoare la sistemul de educaţie. Una dintre ele se referea la faptul că pe 6 februarie un număr important de cadre didactice din învăţământul universitar trebuia să-şi piardă statutul, ceea ce se întâmpla în timpul anului universitar. De asemenea, cum v-a explicat ministrul Educaţiei, dacă aţi fi vrut să-l ascultaţi, e vorba de şase prevederi care ţineau de urgenţa desfăşurării activităţii”, a spus Ponta, răspunzând astfel la întrebare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img