spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăhighlightPonta: Mi-e dor de Crin, USL nu s-a desființat la Tribunal UPDATE:...

Ponta: Mi-e dor de Crin, USL nu s-a desființat la Tribunal UPDATE: REPLICA LUI CRIN

-

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a citat, luni, după şedinţa coaliţiei, din Crin Antonescu, el spunându-le jurnaliştilor că îi este dor acesta, transmite Mediafax.
”«Cu ce vă pot ajuta?», cum zicea Crin…”, le-a spus Ponta jurnaliştilor care îl aşteptau să facă declaraţii după şedinţa coaliţiei. Întrebat de jurnalişti dacă îi e dor de Crin Antonescu, Ponta a răspuns afirmativ. ”Da, mi-e dor de Crin. Citez de el şi …de asta. El zicea, nu?,”«Cu ce vă pot ajuta» ?”, a spus Ponta.
El a mai fost întrebat de jurnalişti dacă USL s-a desfiinţat la Tribunal.
”Din câte ştiu eu, nu”, a spus Ponta.
Preşedintele PSD a evitat să precizeze şi ce s-a întâmplat cu datoriile USL. ”Vă rog să întrebaţi secretarii generali”, a spus Ponta.
Fostul preşedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a declarat luni despre premierul Victor Ponta, care a afirmat că-i este dor de el, că liderul PSD este ”un sentimental” şi face parte din tipul oamenilor care ”se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată”.
”E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiţi pe seama unor asemenea oameni, pentru că dintre ei se recrutează marii poeţi, marii artişti. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată, au sufletul mare şi ne fac viaţa mai frumoasă”, a replicat Antonescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img