spot_img
9 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăPoliticaPonta: În prima lună de mandat Iohannis s-a comportat ca un președinte...

Ponta: În prima lună de mandat Iohannis s-a comportat ca un președinte

-

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, că în prima lună de mandat Klaus Iohannis s-a comportat „ca un președinte” care se consultă cu Guvernul și că are cu șeful statului o relație bazată pe „respect și respectarea unor reguli”, transmite Agerpres.
„Din punctul de vedere al primului ministru, care are responsabilitate față de toți cetățenii României, pot să vă spun că în primele (…) se împlinesc 30 de zile în curând de mandat ale domnului Iohannis, dl Iohannis s-a comportat ca un președinte care nu neapărat îl mângâie pe cap pe primul ministru sau îi dă ordine — țineți minte cum era cu domnul Boc. (…) M-a întrebat care e părerea Guvernului despre relația cu Moldova, care e părerea Guvernului despre apărare … asta aveți de făcut, vă rog să ne consultăm”, a spus Ponta la Antena 3.

Întrebat dacă actualul președinte este pentru el un adversar politic sau un partener, Ponta a răspuns: „E președintele Românie și este reprezentantul instituției cu care eu, dacă vreau să am succes în proiectele guvernamentale, trebuie să lucrez și voi lucra împreună”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img