spot_img
22.2 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăhighlightPonta îl laudă pe Iohannis în presa străină

Ponta îl laudă pe Iohannis în presa străină

-

Premierul Victor Ponta a declarat, pentru presa străină, că odata cu instalarea președintelui Klaus Iohannis la conducerea statului, sistemul de justiție este liber de influența politică, transmite b1.ro.

- Reclama -

„Sistemul de justiţie din România este acum complet liber de influenţa politică odată cu instalarea noului preşedinte”, a declarat premierul Victor Ponta jurnaliştilor străini acreditaţi la Bucureşti, relatează marţi Reuters, potrivit Agerpres.

Astfel, comentând recentele evoluţii în lupta împotriva corupţiei, Ponta a spus că sistemul de justiţie din România este ‘complet liber’ de influenţa politică sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis, care a ajuns la putere după câştigarea alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie a anului trecut. Pe de altă parte, premierul Victor Ponta a declarat că nu exclude o posibilă reducere a taxelor până la finele acestui an, adăugând că este încrezător că România va respecta ţinta de deficit fiscal de 1,8% din Produsul Intern Brut convenită cu Fondul Monetar Internaţional (FMI).

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...