spot_img
11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăPoliticaPonta îl laudă pe Băsescu: E de o sută de ori peste...

Ponta îl laudă pe Băsescu: E de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL

-

Premierul Victor Ponta consideră că fostul președinte Traian Băsescu ar avea șanse să fie și pe viitor „un actor politic important”, apreciind că „din punct de vedere strict politic este de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL”.

„Domnul Băsescu, pe de o parte, va strânge voturile și va reprezenta acei alegători care îl votau fie pe C.V. Tudor (…), fie pe Dan Diaconescu, care este în închisoare în acest moment. Pe de altă parte, domnul Băsescu este din punct de vedere strict politic — nu din alt punct de vedere — de zece ori… de o sută de ori peste Klaus Iohannis și PNL. PNL, cel puțin, care va participa în alegeri cu niște lideri jenanți, rușinoși… (…) Din această conjunctură, sigur că domnul Băsescu poate să fie un actor politic important. Cu atât mai mult PSD-UNPR-ALDE au și datoria, dar și posibilitatea să câștige anul viitor majoritatea și să guverneze în continuare„, a afirmat Ponta la România TV.

- Advertisement -

În ceea ce îl privește pe actualul șef al statului, Ponta a susținut că nu este „belicos” în relația cu acesta, așa cum l-a numit Klaus Iohannis, ci doar îi răspunde când e provocat.

„Nu sunt deloc belicos. Îl evit cât pot pe domnul Iohannis. Dar dacă vrea neapărat, sigur că pot să îi răspund. După ce m-am antrenat cu Traian Băsescu, mi se pare ușor. (…) Eu nu încep niciun război”, a afirmat prim-ministrul Ponta.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img