Liderul PSD, Victor Ponta, şi-a argumentat invitaţia către parlamentari, inclusiv PNL, la un eveniment dedicat căderii Guvernului Ungureanu în 2012, prin faptul că este vorba de o realitate istorică ce nu poate fi contestată de liberali, adăugând că “doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria”.

“Indiferent că acum mai suntem sau nu mai suntem împreună, e o realitate istorică cine a votat moţiunea. nu poţi să spui acum, în 2015, că nu ai votat. Eventual poate să iasă o doamnă să spună că îi pare rău pentru ce a zis despre PDL, Predoiu şi Ungureanu, că acum sunt prieteni”, a spus Ponta, referindu-se la copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

El a adăugat că, personal, este “politicos şi respectuos” la adresa celor care au votat moţiunea şi că liberalii, aflaţi în prezent în opoziţie, vor decide dacă participă sau nu la evenimentul programat pentru luni pe această temă.

“Dar doar comuniştii şi naziştii au rescris istoria”, a adăugat însă Ponta.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, i-a invitat pe toţi parlamentarii care au votat, în urmă cu trei ani, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu, a cărui cădere a condus la instalarea Cabinetului USL, să participe luni, la Palatul Parlamentului, la un eveniment dedicat acestui moment.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?