spot_img
18.7 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăDezvaluiriPonta anunță că Pro România nu va vota moțiunea de cenzură a...

Ponta anunță că Pro România nu va vota moțiunea de cenzură a PNL

-

Fostull premier Victor Ponta, lider al Partidului Pro România, a declarat duminică seară în emisiunea Controverse realizată la B1 de Andrei Bădin că nu va susține o moțiune de cenzură a PNL.

Victor Ponta a declarat că Guvernul Dăncilă este unul extrem de slab, dar el nu va contribui la înlocuirea acestuia cu un Guvern Orban.

INTEGRAL INTERVIUL CU VICTOR PONTA:

Ponta a mai spus că Pro România va fi un partid de stânga și în viitor vede o alianță cu PSD, dar fără Liviu Dragnea.

”E evident că Guvernul Dăncilă, din punctul meu de vedere și nu numai, este unul foarte slab, dar să-l înlocuiești cu Guvernul Orban… Eu n-aș face asta cu mâna mea. Apropo de asta cu trădarea, cum negociez eu cu Iohannis… Ultima oară când am vorbit cu Iohannis a fost în 2015, când am discutat că Dragnea se tot ducea la Cotroceni, să-i spună că-mi retrage sprijinul dacă-l pune pe Dîncu premier.Guvernul e foarte slab și face de râs în primul rând PSD, dar n-ar fi mai bun un Guvern Orban decât ce avem acum”, a declarat liderul PRO România, pentru B1 TV.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...