Politiștul care și-a împușcar în cap copilul de 3 ani și apoi s-a sinucis era fiul unui lider PNL

0
6

Un poliţist la Crimă Organizată în Argeş şi copilul său de 3 ani au fost găsiţi morţi într-un apartament din Piteşti. Primele indicii arată că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Bărbatul divorţase, săptămâna aceasta, la notariat. Aşa cum stabiliseră, sâmbătă, fosta soţie i-a adus bărbatului copilul, în vârstă de trei ani şi şase luni, iar la prânz, a venit să-l ia înapoi. Marius Franţescu nu a răspuns însă la uşă şi nici la telefonul pe care femeia îl auzea sunând în interior, motiv pentru care a apelat serviciul 112. Echipajul de intervenţie i-a găsit pe cei doi împuşcaţi în cap, scrie Jurnalul de Argeș.

O vecină a poliţistul din Piteşti Argeş a declarat că mama copilului şi bunica acestuia s-au simţit rău când au ajuns la locuinţa bărbatului.

„Când am venit aici mi-au spus că s-a împuşcat el şi l-a împuşcat şi pe copil. Avea copilul în vizită la el, erau în divorţ. Ştiu că era poliţist. Mi se pare…eu nu îmi revin. Eu când am auzit-o pe bunică ţipând, pur şi simplu am început să tremur şi să plâng. Mama ei a venit şi cred că au fost luate cu Salvarea că le-a venit rău. Părea un om echilibrat, plimba des copilul, dar nu poţi să ştii”, a spus vecina.

La rândul său, directorul Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat pentru MEDIAFAX că la faţa locului au fost trimise două echipaje de Ambulanţă, iar medicii au acordat primul ajutor mamei şi bunicii copilului mort, deoarece erau în stare de şoc.

Poliţistul din Piteşti a fost fiul preşedintelui PNL Mioveni. Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, spune că îl cunoştea poliţistul drept un “copil cuminte”.

Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a declarat că îl cunoştea pe poliţist ca pe un ”copil cuminte”.

”Era poliţist. Am fost şi la nunta lor. E o tragedie. Îl cunosc prin prisma tatălui lui, care e consilier local la noi. Un copil normal. Venea la tatăl lui. Doamne fereşte, nu ştiam că sunt în divorţ”, a declarat Georgescu.

Primarul din Mioveni a afirmat că poliţistul, Marius Franţescu, era fiul lui Costel Franţescu, consilier local PNL în Mioveni şi preşedinte PNL Mioveni.