spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasăDezvaluiriPolitist la masa cu interlopii pe muzica manelistului Salam

Politist la masa cu interlopii pe muzica manelistului Salam

-

Interlopii din Timişoara chefuiesc cu Poliţia la masă şi îşi dau dedicaţii prin intermediul manelistului Florin Salam – reiese dintr-o înregistrare video realizată azi noapte şi postată pe pagina de Facebook a clubului Crystal, scrie pressalert.ro.

- Reclama -

Salam apare în înregistrare avându-l în stânga sa pe liderul interlop Sorin Udrea, trimis în judecată de DIICOT pentru constituirea unui grup infracţional organizat, iar în dreapta alţi apropiaţi ai lui Udrea, printre ei şi Radu Novac, zis “Jack”, cercetat în acelaşi dosar. În imagini apare şi un poliţist, agentul Adonis Mălăncuş, care acum este la Ordine Publică.

“Dacă Udrea nu îl vrea, noi îl vrem. Şi pentru Adonis”, îşi încep petrecăreţii dedicaţiile. Imediat încep comentariile “O să-l dea afara. De mâine nu o să mai fie poliţai”. Florin Salam cântă cu foc, anunţând “lângă ei e o forţă mare, lângă ei e o forţă mare, Ăsta-i Udrea, frăţioare” în aplauzele şi uralele audienţei. La indicaţiile poliţistului care arată spre Udrea, manelistul cântă “şi Adonis a venit, a riscat tot ce mi-a spus” . Dedicaţiile continuă cu una pentru un alt lider cunoscut al lumii interlope, Lucian Boncu ” Şi mai vine şi Boncu, că el este cunoscut,/ Masa noastră e cu valoare, Recunoaşte şi Salam/ Ne-am născut cu sânge rece, Pe aicea nu se trece”. Contactat de PRESSALERT.ro, agentul Mălăncuş a susţinut că “m-am nimerit aiurea acolo. Eu circul mult”, mai scrie pressalert.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img