spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinPoliticienii români pot face un "plagiat": Modelul elvețian al amenzilor care trebuie...

Politicienii români pot face un „plagiat”: Modelul elvețian al amenzilor care trebuie aplicat și în România CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

În Elveția amenzile se plătesc în funcție de venitul contravenientului. Adică cel sărac plătește un cuantum mai mic, iar bogătașul care rupe viteza pe autostradă achită mult mai mult.

- Advertisement -

Nu cred că ar fi o idee proastă pentru România. Bine la noi veniturile se mai ascund și alde alea. Dar ideea e de urmărit. Că doar avem social democrați la guvernare. Sau socialiști cu numele pentru că în realitate sunt mult mai bogați ca liberalii. Dați bre copy paste. Ăsta nu e plagiat!

Până una alta cei care nu au ce face urmăresc telenovela rotativei de care Don Marcel pare că fuge ca de dracu. Normal ar fi trebuit să zică: vin și rezolv tot! Pensiile speciale, salarii etc. Că doar sunt social democrat, adică cu boborul, nu ca dreapta care suge, am soluții- sloganul preferat al PSD. Pe 27 mai fix!

- Advertisement -

Au mai fugit unii, de la USR, și acum s-au dus în cap. Boborul vrea fapte, nu vorbe!

Nema. Vedem o piesă proastă în care suntem niște spectatori care plătim un bilet super scump pentru un spectacol cu amatori dubioși. Amin!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img