spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăUncategorizedPoliţia moscovită, descindere la un teatru unde se proiecta un film despre...

Poliţia moscovită, descindere la un teatru unde se proiecta un film despre Maidanul ucrainean

-

Proiecţia filmului despre Maidanul ucrainean „Mai puternic, decât arma” la teatrul teatr.doc din Moscova, a fost întreruptă, din cauza unui apel telefonic anonim, care a anunţat poliţia că în incinta teatrului este amplasată o bombă, scrie pe pagina sa de facebook, directorul artisiti al treatrului, Mihail Ugarov, citat de deschide.md. Potrivit lui Ugarov, în scurt timp după ce filmul a început, în clădire au apărut poliţişti, care au început evacuarea spectatorilor, anunţând posibilitatea unei explozii. Cu toate acestea, după cum menţionează Ugarov, la ieşirea din teatru, la toţi au fost verificate actele.
În acelaşi timp cu geniştii, în teatru au venit reprezentanţi ai ministerului culturii. „Doi specialişti de la ministerul Culturii, eroic, fără a le fi frică de explozie, au venit la teatru şi au cerut explicaţii”, a scris pe facebook, directoarea teatrului, Elena Gremina. Potrivit directoarei, cei de la ministerul culturii au pretenţii în legătură că teatrul nu avea licenţă pentru proiectarea filmului ucrainean „Mai puternic, decât arma”. În legătură cu asta Gremina a fost chemată la minister, pentru a da lămuriri.

După evacuare, poliţia a efectuat în teatru „cercetarea locului incidentului”, care potrivit administraţiei teatrului arăta mai mult ca o percheziţie. În rezultat, au fost confiscate, computere şi ecranul pe care se proiectează filmele, a menţionat Gremova.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img