spot_img
18.1 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăAnalizePoliția austriacă, urmărire ca în filme în miez de noapte la Viena...

Poliția austriacă, urmărire ca în filme în miez de noapte la Viena după diplomați ucrainieni de rang înalt morți de beți

-

Poliția austriacă a fost implicată într-o acțiune de ”urmărire nebună” vineri dimineață în centrul orașului Viena. Aceștia au urmărit o mașină care, deși accidentase un alt vehicul, nu s-a oprit pentru control, scrie Kronen Zeitung. Ulteriror presa a primit informația că șoferul și persoanele aflate în mașină sunt diplomați.

Fără să bănuiască nimic rău, patru turiști germani se deplasau cu mașina prin centrul orașului Viena, când vehiculul lor a fost izbit pe partea din spate a mașinii lor, în apropiere de Primărie. 

Poliția a sosit doar câteva momente mai târziu. Șoferul mașinii care i-a lovit din spate a apăsat însă pe accelerație. După cum s-a relatat ulterior, a urmat o urmărire de-a lungul Ringstraße, care s-a încheiat în fața parlamentului.

Ofițerii au oprit mașina și le-au cerut celor trei ocupanți să coboare din ea, având pistoalele scoase. Cu toate acestea, cooperarea a fost limitată. Nici nu e de mirare. După cum a aflat „Krone” din surse din interiorul poliției, bărbații sunt diplomați de rang înalt ai ambasadei ucrainene, transmite Ziarul Românesc din Viena.

În timp ce pasagerul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, presupusul șofer (potrivit victimelor rănite ale accidentului, au făcut schimb de locuri după accident) a fost măsurat cu alcoolemie de peste 2 la mie. 

Dacă ambasada ucraineană de la Viena nu revocă imunitatea diplomatică a suspecților, acțiunea va rămâne nepedepsită din punct de vedere legal.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...