spot_img
20.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizePoliția a legat 8 olimpici care stăteau în curtea școlii

Poliția a legat 8 olimpici care stăteau în curtea școlii

-

Opt adolescenţi au fost ridicaţi din curtea şcolii şi amendaţi de Poliţie. „Toţi copiii luaţi cu duba sunt olimpici”. Incidentul este relatat chiar de părintele unuia dintre elevii ridicaţi în seara zilei de sâmbătă, 2 octombrie,  din curtea Şcolii 29 Constanţa.  

- Reclama -

Bogdan Albota povesteşte că băiatul său, elev în clasa a IX-a, stătea sâmbătă, în jurul orei 20.00 împreună cu alţi colegi în curtea acelei şcoli.  

„Pe timpul zilei au jucat baschet sau fotbal tot în curtea şcolii 29. La ora 20 au sosit câţiva poliţişti de la secţia 2 care prinseseră toţi infractorii din cartier şi au ridicat cu maşinile de poliţie cam 10 copii, ducându-i la secţia 2. M-a sunat copilul că e la poliţie şi nu ştie de ce, că nu a făcut absolut nimic rău”.  

Părintele a mers la secţia de poliţie pentru a vedea ce s-a întâmplat. „Un domn poliţist pe nume Ruţă îmi spune ca nu avea voie în curtea şcolii, conform Legii 61. Adică, dacă nu e elev în şcoala respectivă nu are voie să se joace şi nici să stea în curtea şcolii.”  

Părintele a întrebat de ce nu este semnalizat acest lucru şi de ce poarta şcolii nu este închisă dacă accesul este interzis, iar poliţiştii au explicat faptul că şcoala a fost amendată în trecut cu 5.000 de lei pentru aceste abateri.  

După mai multe ore, băiatul celui care relatează întâmplarea a ieşit din secţia de poliţie cu o amendă de 250 de lei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...