spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăAnalizePoliția rusă îi avertizează pe cei care vor să protesteze în weekend:...

Poliția rusă îi avertizează pe cei care vor să protesteze în weekend: Toate demonstrațiile ilegale de la Moscova vor fi oprite și organizatorii lor vor fi aduși în fața justiției.

-

Poliția a avertizat că toate demonstrațiile ilegale de la Moscova vor fi oprite și organizatorii lor vor fi aduși în fața justiției. Toată lumea este rugată să se abțină de la participarea la astfel de evenimente ilegale, a declarat vineri serviciul de presă al forțelor de poliție din Moscova pentru TASS.

- Reclama -

„Avertizăm că toate încercările de a organiza mitinguri care nu sunt coordonate cu autoritățile executive vor fi imediat oprite, iar organizatorii și participanții acestora vor fi trași la răspundere”, a spus serviciul de presă.

Poliția din Moscova a sfătuit pe toată lumea să evite să răspundă la declarațiile provocatoare ale organizatorilor de evenimente publice neautorizate și, de asemenea, să se abțină de la a vizita zonele menționate ca locuri probabile de astfel de demonstrații. De asemenea, poliția a cerut tuturor să avertizeze rudele, cunoștințele și minorii împotriva acțiunilor imprudente.

Poliția a subliniat că în prezent se fac apeluri pentru acțiuni neautorizate la Moscova pe internet. Poliția din Moscova implementează un set de măsuri suplimentare pentru menținerea ordinii și a legii. Procuratura din Moscova a avertizat din nou asupra consecințelor recursurilor și participării la acțiuni și mitinguri necoordonate.

Miercuri, au avut loc demonstrații neautorizate la Moscova și o serie de alte orașe rusești. Pe internet s-au făcut apel la mai multe proteste pe 24 septembrie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...