spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăEconomiePodul din Slatina intră în reabilitare: Drumul spre Craiova-Turnu Severin va dura...

Podul din Slatina intră în reabilitare: Drumul spre Craiova-Turnu Severin va dura mai mult ca și drumul din Oltenia-Banat spre Pitești-București

-

Proiectarea lucrărilor de reabilitare a podului rutier peste râul Olt de la Slatina este finalizată şi a fost dat ordin de începere, a declarat vineri, la Balş, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Sorin Scarlat.

- Reclama -

„Proiectarea este finalizată, am dat ordin de începere, iar în maximum două luni de zile, cu siguranţă, vor interveni asupra lucrărilor premergătoare realizării reparaţiilor”, a spus Scarlat.

Directorul general al CNAIR a adăugat că o decizie privind rutele ocolitoare va fi luată împreună cu Poliţia Rutieră.

„Împreună cu Poliţia Rutieră, vom lua o decizie cu privire la soluţiile propuse de antreprenor şi cu siguranţă vom anunţa care vor fi acele rute ocolitoare în momentul în care se va decide închiderea definitivă a podului”, a precizat Sorin Scarlat. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...