spot_img
23.6 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăALEGERI 2020PNL și USR au ignorat jertfa ostașilor căzuți în Pasul Vâlcan, prima...

PNL și USR au ignorat jertfa ostașilor căzuți în Pasul Vâlcan, prima linie de front a Marelui Război al Reîntregirii

-

Regret că politicienii de frunte din #PNL și #USR au fost prea ocupați cu luptele interne din partide și au ignorat acest eveniment! Jertfa ostașilor căzuți în Pasul Vâlcan nu a fost pentru partide, ci pentru întreaga națiune română!, a scris pe Facebook Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara.

- Reclama -

În această dimineață, în #Pasul#Vâlcan, alături de sute de oameni, am omagiat curajul și dragostea de țară ! Aici, în 𝟭𝟵𝟭𝟲, a fost prima linie de front a Marelui Război al Reîntregirii.Această manifestare s-a născut în urmă cu 6 ani, la inițiativa fostului primar al municipiului #Vulcan, 𝗚𝗵𝗲𝗼𝗿𝗴𝗵𝗲 𝗜𝗹𝗲, plecat dintre noi. Monumentele din Pasul Vâlcan au fost ridicate cu sprijinul unui român adevărat, Emil Părău. Am lansat o provocare autorităților din județul #Gorj, de a continua drumul pe care Consiliul Județean #Hunedoara l-a asfaltat până la limita teritorială. Am încredere că acest drum care unește cele două județe va fi modernizat și în județul vecin, a mai afirmat Nistor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...