spot_img
1.1 C
București
vineri, decembrie 8, 2023
AcasăAnalizePNL replică lui Weber (PSD): Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni,...

PNL replică lui Weber (PSD): Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări, noi discutăm instituţional, faţă în faţă, în cadrul şedinţelor de coaliţie

-

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe a declarat marţi, pentru News.ro, după atacul lui Mihai Weber la ministrul Virgil Popescu, pe tema crizei din energie, că liberalii nu se ceartă pe Facebook cu nimeni şi nu dau replici prin postări, ci discută instituţional, faţă în faţă, în cadrul şedinţelor de coaliţie, iar în acest moment lucrează cu PSD la aceste soluţii care vor ieşi în câteva zile. Stroe mai arată că decizia compensării preţului în energie a aparţinut coaliţiei, nu PNL.

”Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări, noi discutăm instituţional, faţă în faţă, în cadrul şedinţelor de coaliţie. Nu e cazul să comentăm mai mult declaraţiile colegului de la PSD,  pentru că în acest moment lucrăm cu PSD la aceste soluţii care vor ieşi în câteva zile. Domnul Weber poate să viziteze site-ul ANRE, unde scrie foarte clar ce trebuie să facă această instituţie şi nu face. Nu o zicem noi, o zice legea”, a afirmat Ionuţ Stroe. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img