PNL l-a racolat pe primarul care spunea: ”Iohannis nu este român şi nu este din rasa noastră”

0
121

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a reluat, în plenul Parlamentului, subiectul racolărilor făcute de PNL. El a amintit de primarul din Bethausen, Ioan Lihoni, care anul trecut, la un miting de suţinere al Vioricăi Dăncilă, afirma că preşedintele Klaus Iohannis “nu este din rasa noastră”, transmite De Banat.

Într-un discurs suţinut astăzi în plenul Parlamentului, şeful Grupului PSD din Camera Deputaţilor, Alfred Simonis, a abordat, din nou, tema sa preferată din ultima perioadă: traseismul politic. El a amintit că PNL a racolat mai mulţi primari ai lui Dragnea din Teleorman, dar şi unul din Timiş, care anul trecut striga că Klaus Iohannis “nu este din rasa noastră”.

„Nu mai furaţi doar bani, aţi început să furaţi primar. Pe banii românilor (…) Ați ieşit la mercato şi cumpăraţi orice. V-aţi asigurat şi banii necesari. Aţi transferat primari din toate colţurile ţării, chiar si din Teleormanul mult-hulit de dvs. Aţi transferat primarii lui Dragnea, oamenii lui Dragnea. Parcă nu vă plăcea domnul Dragnea. Vă plac primarii dânsului acum, nu vă mai deranjează? Aţia transferat din toate colţurile ţării şi aţi ajuns şi în Timiş. Unul şi-a scos mama în stradă iar aceasta doarme la marginea satului, în Teremia Mare. Cel mai tare transfer, primarul din Bethausen. Dl Ioan Lihoni spunea de dl Iohannis, acum un an, citez: ‘Iohannis nu este român şi nu este din rasa noastră”. Acum l-ați luat la PNL. Apropo, Iohannis știe că l-ați transferat pe ăsta?”, a declarat Alfred Simonis.