spot_img
24.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriPNL a renunțat la Ludovic Orban-premier

PNL a renunțat la Ludovic Orban-premier

-

PNL a acceptat cererea Pro România ca Ludovic Orban să nu fie propus premier în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, a anunțat luni seară jurnalistul Rareș Bogdan pe Realitatea TV.

- Reclama -

În schimbul acestei renunțări partidul lui Victor Ponta a promis susținerea moțiunii de cenzură, mai susține Bogdan.

Cu noi nu au discutat. Nu ne-au zis absolut nimic. Treaba lor, să facă ce vor. Nu ştiu despre ce e vorba. Din moment ce nu ne-a zis nimeni nimic, nu am cum să susţin ceva ce nu cunosc. Consider că dacă nu discută cu Pro România nu au nicio şansă. Dacă discută cu noi, şansele-s mici,  Dar singuri, înseamnă că o fac aşa , de ochii lumii” a declarat duminică Victor Ponta.

„Dacă nu discută cu nimeni, înseamnă că sunt neserioşi. Noi suntem deja convinşi că trebuie să schimbăm Guvernul Dăncilă. Dar vrem să ştim ce se pune în loc. Dacă vin să ne spună gluma aia lăutărească că o să vină Guvernul Orban, nu o susţinem. Dar deocamdată nu a vorbit nimeni cu noi, nu le trebuie 16 voturi. Înseamnă că nu o fac serios. Bănuiesc că nici cu cei de la UMDR nu au vorbit, nici cu minorităţile … eu ştiu că nu” a  mai spus Victor Ponta.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...