spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizePMP acuză blat între PSD și PNL la Botoșani

PMP acuză blat între PSD și PNL la Botoșani

-

Vicepreşedintele PMP Cristian Petrescu a precizat miercuri pe Facebook că în şedinţa în care au fost aleşi vicepreşedinţii de Consiliu Judeţean, la Botoşani a fost un blat între PNL şi PSD, un „blat care ţine judeţul Botoşani în subdezvoltare şi sărăcie, dar îmbogăţeşte şi perpetuează la conducerea sa personaje dubioase sau incompetente”, transmite news.ro.

- Reclama -

Astăzi, la Botoşani, PNL a votat împreuna cu PSD. În şedinţa în care au fost aleşi vicepresedinţii de Consiliu Judeţean, surpriza a fost dată de faptul că unul dintre cei propuşi a fost votat în unanimitate. 16 voturi PSD, 12 voturi PNL, 3 voturi ALDE, 2 voturi Pro Romania”, a scris Cristian Petrescu miercuri pe Facebook.  El a adăugat că este încă o dovadă a blatului dintre cele două partide care ţin judeţul Botoşani în sărăcie şi subdezvoltare. 

„Se dovedeşte înca o dată blatul făcut la nivel local de aceste partide. Blat care ţine judeţul Botoşani în subdezvoltare şi sărăcie, dar îmbogăţeşte şi perpetuează la conducerea sa personaje dubioase sau incompetente. Nu se mai poate continua aşa, botoşănenii nu merită acest tratament! PMP va ajuta la asanarea politicii in Botoşani”, a conchis Petrescu. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...