spot_img
29.8 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăAnalizePleșoianu, scrisoare către membrii Parlamentului European: ATAC LA MACOVEI

Pleșoianu, scrisoare către membrii Parlamentului European: ATAC LA MACOVEI

-

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a adresat o scrisoare deschisă membrilor Parlamentului European, cerându-le să reacţioneze faţă de ”de maniera grosolană în care europarlamentarii Monica Macovei şi Sven Giegold au încălcat şi nesocotit” Directiva privind prezumpţia de nevinovăţie.

- Reclama -

”În calitate de membru al Parlamentului României, vă cer cu toată consideraţia să reacţionaţi public faţă de maniera grosolană în care europarlamentarii Monica Macovei şi Sven Giegold au încălcat şi nesocotit Directiva (UE) 2016/343 a Parlamentului European şi a Consiliului din 9 martie 2016 (privind consolidarea anumitor aspecte ale prezumţiei de nevinovăţie)”, a scris deputatul PSD Liviu Pleşoianu, pe Facebook, în scrisoarea adresată membrilor PE.

Liviu Pleşoianu a precizat că Directiva UE solicită în mod clar abţinerea de la a prezenta persoanele suspectate sau acuzate, în instanţă sau în public, purtând uniforme penitenciare, pentru a evita să se dea impresia că sunt vinovate.

”În data de 30 ianuarie 2018, la ora 18.00, în Parlamentul European, europarlamentarii Monica Macovei şi Sven Giegold au fost organizatori şi gazde ale expoziţiei fotografice <<România în stradă. Vrem Justiţie, nu corupţie>>. Printre alte fotografii făcute în timpul protestelor pe care le stimulează europarlamentara Monica Macovei, a fost expusă şi una în care apar mai mulţi politicieni purtând uniformă penitenciară”, a spus Pleşoianu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...