spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăDezvaluiriPlagiatul prim-adjunctului Procurorului General al României: Gabriel Oprea, Florian Coldea, SRI și...

Plagiatul prim-adjunctului Procurorului General al României: Gabriel Oprea, Florian Coldea, SRI și nevestele/ CE SPUNE UNUL DIN CEI PLAGIAȚI DE BOGDAN LICU

-

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Romaniei, este cel de-al treilea doctorand coordonat de profesorul universitar Gabriel Oprea suspect ca si-a plagiat teza de doctorat, scria hotnews.ro.

- Reclama -

Și prim adjunctul directorului SRI, generalul Florian Coldea, și-a făcut teza de doctorat tot sub coordonarea lui Gabriel Oprea la Academia SRI, la fel ca și Bogdan Licu.

Conform dezvăluirilor făcute miercuri seara la B1 Tv de jurnalistul Sabin Orcan există o legătură între Bogdan Licu și Florian Coldea: soțiile celor doi lucrează la SRI în domeniul asistenței psihologice, soția lui Coldea fiind chiar șeful acestui departament.

Unul din cei plagiați de Bogdan Licu este fostul parlamentar de diasporă și fost candidat la prezidențiale, avocatul William Brânză. Contactat de FLUX 24, Brânză a precizat că nu a citit lucrarea lui Licu și, ca atare, nu poate formula acum o opinie, dar că va verifica acest lucru.

Brânză nu a vrut să comenteze dacă și-a dat sau nu acordul ca Bogdan Licu să preia pasaje din teza sa de doctorat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img