spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalize"Pitbullul" lui Trump dispus să trădeze

„Pitbullul” lui Trump dispus să trădeze

-

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump aflat în centrul unei anchete penale, s-a distanţat de preşedintele american, afirmând că, în caz de inculpare, „prioritatea” sa va fi să-şi protejeze familia şi nu pe preşedinte, într-un interviu difuzat luni şi citat de AFP.

- Reclama -

De când birourile şi domiciliul i-au fost percheziţionate la 9 aprilie de anchetatori federali, soarta lui Michael Cohen şi loialitatea sa faţă de preşedinte, pentru care a lucrat 10 ani, constituie obiectul unor intense speculaţii.

De atunci, mulţi speculează asupra faptului că Michael Cohen ar putea, în caz de inculpare, să se decidă să coopereze cu anchetatorii pentru a evita o pedeapsă grea şi să le furnizeze informaţii potenţial compromiţătoare pentru preşedinte.

Michael Cohen, căsătorit cu o imigrantă ucraineană, pare să confirme această posibilitate într-un interviu acordat canalului ABC, difuzat luni.

Întrebat ce ar face dacă ar trebui să aleagă între a-l proteja pe preşedinte şi a-şi proteja familia, el a ales a doua posibilitate.

„Familia mea şi ţara mea trec pe primul plan. Loialitatea mea este înainte de toate faţă de soţia mea, fiica mea şi fiul meu”, a declarat Cohen jurnalistului George Stephanopoulos în cursul primului său interviu consacrat problemelor sale cu justiţia.

Nimeni nu ştie exact de ce anume şi când ar putea fi inculpat Cohen, notează AFP.

După percheziţii în cursul cărora milioane de fişiere au fost confiscate, acest avocat şi om de afaceri este perceput ca fiind pus cu spatele la zid, conform 20minutes.fr.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...