Deutsche Bank, cea mai mare bancă germană, a avertizat că va avea pierderi de 5,8 miliarde de euro după reevaluarea activelor în diviziile de investiţii, retail şi private banking pe al treilea trimestru şi că va reduce dividendele pentru anul acesta, potrivit Wall Street Journal, conform Ziarului Financiar.

Acţiunile Deutsche Bank au scăzut cu mai bine de 3% la bursa de la Frankfurt joi la deschidere.

Deutsche Bank a rămas în iunie fără cei mai importanţi oameni din conducere după ce directorii executivi Anshu Jain şi Jurgen Fitschen şi-au dat demisia, în condiţiile în care banca a fost implicată în mai multe scandaluri legate de manipularea dobânzilor şi corupţie.

La sfârşitul lunii aprilie, Deutsche Bank a fost amendată cu 2,5 miliarde dolari de organele de reglementare din SUA şi Marea Britanie pentru manipularea dobânzilor şi obstrucţionarea investigaţiei conduse de autorităţi.

Deutsche Bank a fost prezentă anul trecut în trei tranzacţii mari cu portofolii de credite neperformante, cu o valoare cumulată de circa 1,2 mld. euro. Două tranzacţii de circa 750 mil. euro au fost încheiate cu BCR, cea mai mare bancă locală după active, şi una cu Volksbank de 500 mil. euro.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?