Piedone s-a înscris în partidul lui Voiculescu/ Grapini NEAGĂ

0
244

Cristian Popescu Piedone își dorește cu orice preț să candideze la Primăria Sectorului 4. Astfel, după ce magistrații de la Tribunalul București au decis că acesta nu se poate înscrie în cursa electorală, Piedone a anunțat că s-a înscris în partidul Mariei Grapini, formațiune din partea căreia își va depune candidatura, informează B1 TV.

Este vorba despre Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal (PPU-SL), partid susținut de trustul Intact al familiei Voiculescu.

UPDATE: GRAPINI NEAGĂ: „Până luni după-amiază când am plecat din București nu exista nicio cerere a lui Piedone. Piedone nu m-a sunat pe mine în calitate de co-președinte. Nu cunosc să existe… am sunat la secretariatul general, am verificat acum, și astăzi, după ce am aflat și eu pe surse, nu există nicio adeziune a domnului Piedone. Dacă, conform statutului, el a depus-o la Sectorul 4, Sectorul 4 trebuie s-o depună la organizația București și aprobată în BEC dacă e vorba de candidatură, atunci drumul e lung și nu mai este timp, dar până vorbesc cu dvs. nu cunosc, nu m-a sunat nimeni, nu m-a înștiințat nimeni. Nu poate nimeni încălca statutul. Cine îl încalcă trebuie să și răspundă. Nu știu…”, a declarat Grapini pentru PSnews.ro.