spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăAnalizePică celebrul Nicușor Năstase?

Pică celebrul Nicușor Năstase?

-

Celebrul Nicușor Năstase, patronul ansamblului turistic Vox Maris din Costinești, cunoscut prin prisma discotecii Vox Maris, care aduna laolaltă, în urmă cu mulți ani, sute de tineri, nu mai scapă de datorii. Deși complexul turistic i-a adus profit, anul trecut, datoriile sunt de aproape 20 de milioane. Mai mult, societatea acționară a firmei în baza căreia funcționează Vox Maris are cifra de afaceri 0 și 0 datorii de peste 4 milioane de lei. Curios este faptul că, deși nu a avut venituri, a reușit să bifeze un profit de 4,2 milioane de lei, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

Vox Maris Grand Resort este una dintre cele mai exclusiviste locații de pe litoral. Patronul este același cu cel care păstorea legendara discotecă Vox Maris, Nicușor (Nicolae) Năstase, un afacerist din Constanța care a pornit de jos și ajuns, în câțiva ani, să facă o avere de milioane de euro. Complexul este operat de societatea Vox SA, aceasta din urmă fiind controlată de Vox International SRL, unde unic acționar este Năstase. Cea din urmă firmă pare să nu fi avut, anul trecut, venituri, cu toate acestea Năstase a reușit să bifeze un profit de 4,2 milioane de lei, dar și datorii de 4,6 milioane, în timp ce Vox Maris a acumulat datorii de 17 milioane de lei. Însă Vox Internațional SRL nu este singura afacere care se prăbuşeşte, ci și Albatros Prod SA, ce se ocupă de facilităţi de cazare pentru vacante şi perioade de scurtă durată. Năstase deține 2 % din acțiuni, Vox Internațional SRL 89 %, iar BTT SA 8 %. Și această firmă a avut,a nul trecut, cifra de afaceri 0, profit pe minus și datorii de peste 500.000 lei, mai spune sursa citată.

Nicușor Năstase a fost prieten cu Nicușor Ceaușescu, devenind cunoscut în anul 1983, pe vremea când era șeful discotecii Vox Maris. Ulterior, ajutat de prietenii cu dare de mână, a cumpărat complexul Vox Maris, care se întinde pe 7 hectare, pe care l-a transformat într-un resort de lux.

Unii spun că Năstase ar fi apropiat al cuplului Firea Pandele.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img