spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăALEGERI 2020Peste 300 de membri USR PLUS îl vor dat afară din partid...

Peste 300 de membri USR PLUS îl vor dat afară din partid pe Mihai Goțiu, și nu secretar de stat la Mediu

-

Vestea că fostul senator, Mihai Goțiu ar putea ocupa funcția de secretar de stat la Ministrul Mediului a adus nemulțumiri în rândul colegilor de partid. Peste 300 de membri USR PLUS au semnat o scrisoare publică prin care cer demisia lui Mihai Goțiu din partid, scrie Monitorul de Cluj.

Membrii USR PLUS îl acuză pe fostul senator că timp de 2 ani a adus mai multe atacuri la adresa partidului. De asemnea, în scrisoare ei au postat mai multe link-uri ca și „dovadă” pentru ceea ce au subliniat în scrisoare.

- Advertisement -

„Toate aceste atacuri au subminat munca noastră și a colegilor noștri din ultimii 4 ani, au lovit în moralul nostru în plină campanie, ducând la demoralizarea membrilor care afirmau: “noi construim și vin unii și dau cu piatră”. Din punctul nostru de vedere aceste lucruri nu sunt acceptabile. Pentru interese personale sau meschine, Mihai Goțiu s-a delimitat de USR PLUS,a adus prejudicii de imagine și a contribuit la șubrezirea credibilității USR PLUS pe timp decampanie, aruncând la gunoi munca a mii de membri”, au scris membrii partidului USR PLUS în scrisoare.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img