Peste 300 de membri USR PLUS îl vor dat afară din partid pe Mihai Goțiu, și nu secretar de stat la Mediu

0
26

Vestea că fostul senator, Mihai Goțiu ar putea ocupa funcția de secretar de stat la Ministrul Mediului a adus nemulțumiri în rândul colegilor de partid. Peste 300 de membri USR PLUS au semnat o scrisoare publică prin care cer demisia lui Mihai Goțiu din partid, scrie Monitorul de Cluj.

Membrii USR PLUS îl acuză pe fostul senator că timp de 2 ani a adus mai multe atacuri la adresa partidului. De asemnea, în scrisoare ei au postat mai multe link-uri ca și „dovadă” pentru ceea ce au subliniat în scrisoare.

„Toate aceste atacuri au subminat munca noastră și a colegilor noștri din ultimii 4 ani, au lovit în moralul nostru în plină campanie, ducând la demoralizarea membrilor care afirmau: “noi construim și vin unii și dau cu piatră”. Din punctul nostru de vedere aceste lucruri nu sunt acceptabile. Pentru interese personale sau meschine, Mihai Goțiu s-a delimitat de USR PLUS,a adus prejudicii de imagine și a contribuit la șubrezirea credibilității USR PLUS pe timp decampanie, aruncând la gunoi munca a mii de membri”, au scris membrii partidului USR PLUS în scrisoare.