spot_img
1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăDezvaluiriPersonajul cheie care nu apare în dosarul Alinei Bica: COCOȘII

Personajul cheie care nu apare în dosarul Alinei Bica: COCOȘII

-

COMENTARIU DE CHRIS TERHEȘ, PREȘEDINTE COALIȚIA ROMÂNILOR DIN AMERICA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI (SURSA: FACEBOOK)

- Reclama -

 

coldea-zi7gotps1n

Vad ca se tot scrie despre condamnarea lui Bica pt „favorizarea faptuitorului” in timp ce faptuitorul din dosar, Adrian Videanu, a fost achitat. Detaliile sunt importante aici pt a intelege despre cine si ce e vorba.

Pe data de 25 feb 2015 DNA a trimis in judecata mai multi inculpati, printre care Bica si Videanu. Vedeti link-ul la comunicatul DNA mai jos.

Dosarul respectiv are 3 puncte:

1. Privind retrocedarile ANRP, unde Bica e acuzata impreuna cu Cocos(ii).

2. Alina Bica acuzata pentru abuz in serviciu, in forma calificata, si favorizarea lui Adriean Videanu intr-un dosar DIICOT. De asemenea, Videanu a fost acuzat la acest punct de complicitate la abuz in serviciu.

3. Alina Bica acuzata ca l-a favorizat pe un „om de afaceri” ca sa nu fie condamnat intr-un dosar DIICOT. Omul de afaceri in cauza, zic unii, ar fi Ovidiu Tender.

Conform minutei publicate de luju.ro, Bica a fost CONDAMNATA in legatura cu acuzatia de la punctul 3 (C) din rechizitoriu, cu alte cuvinte pentru ca l-ar fi favorizat pe Ovidiu Tender sa nu fie condamnat cu executare.

In legatura cu aceasta cauza Bica a spus ca insusi Coldea (SRI) i-a spus sa faca ce poate pentru a-l salva pe Tender. Daca Bica e condamnata pentru fapta asta atunci Coldea ar trebui luat pentru „trafic de influenta” si „instigare” la favorizarea faptuitorului.

Bica si Videanu au fost ACHITATI in legatura cu faptele de la punctul 2 (B).

Instanta, insa, a constatat ca in acest caz Videanu a fost retinut pentru 24 de ore si arestat preventiv pentru o saptamana. Asadar, Videanu a stat 8 zile in puscarie in mob abuziv.

Faza tare, insa, e faptul ca Cocos(ii) nu mai sunt nicaieri in acest dosar. Adica punctul 1 (A) din dosar nu a fost judecat in cauza de azi.

Pentru a va convinge, mergeti pe site-ul ICCJ si cautati dupa dosarul 2471/1/2015.

Deci, intreb, nu dau cu parul, unde sunt Cocos(ii) din acest dosar?

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img