spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinPentru DNA, gunoaiele lui Clotilde nu put. Numai cele ale lui Negoiță...

Pentru DNA, gunoaiele lui Clotilde nu put. Numai cele ale lui Negoiță CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

DNA a început urmărirea penală a primarului sectorului 3 Robert Negoiță sub acuzația de abuz în serviciu. Pe scurt ar fi dat salubrizarea sectorului fără a organiza o licitație. Acum organul judiciar va face ancheta și apoi dacă va fi cazul dosarul va ajunge în instanță care va decide dacă Negoiță este sau nu vinovat.

Dar, căci întotdeauna, există un dar…Ce se poate la 3, nu se poate la sectorul 1, unde primărița Clotilde Armand a făcut același lucru: a dat un contract pentru salubrizare tot fără licitație. Ce-i drept, mai mult a inventat și o stare alertă care luând în calcul și declarațiile dânsei de la aceea vreme a fost, de fapt, un pretext ceea ce s-ar putea traduce juridic prin premeditarea faptei.

DNA-ul nostru cel de toate zilele se decredibilizează prin faptul că nu ia aceleași măsuri pentru toată lumea. Negoiță nu îmi este deloc simpatic, dar nu pot să nu să observ că alții nu sunt deranjați pentru fapte chiar mai grave. Amin!

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...