Pentru cine face campania electorală interlopul Costică Argint: “E băieți duri ca mine!”

0
263

Într-o postare pe pagina sa de FB, din 13 mai, celebrul interlop Costică Argint care trăiește în Italia la Tivoli îi îndeamnă pe toți romii din Asociația Romilor Internaționali din Italia, unde este președinte, dar și pe toții cei care-l cunosc, să fie “patrioți cu sufletul și inima” dar să voteze cu partidele progresiste USR sau PLUS dar și pe Iohannis că “e băieți duri ca mine!”, scrie ziuanews.ro conform Gazeta Românească din Italia.

“Demnitate a si orgoliul national sunt atribute pe care le cultivi din copilarie. Atribute care iti sunt transmise de pariti (n.red. -e vorba de pârâți?) prin insusi comportamentul si luarile lor de pozitie in fata unor evenimete de ordin personal si ntional. Poporul care nu isi asuma riscurile faptelor si a pozitiei lor fata de problemele nationale, sa nu pretinda orgoliu national sau personal. Aud pe multi “politicieni” care spun “sa ne recapatam orgoliul de romani”! Este imposibil sa vrei sa reai, ce nu ai avut vreodata! Secole trecute au fost momente cand orgoliul national a batatut in pieptul moldovenilor, muntenilor, ardelenilor pentru perioade scurte. Ce orgoliu national sa pretinzi cand statul tau te umileste, te goneste in alte tari si nu intervine atunci cand romanii sunt umiliti si batjocoriti de straini ?!! Ce orgoliu nationala sa ai cand constati ca in tara ta nu iti poti hrani familia ?!”

Costica Argint, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si arestat in decembrie 2009, in Italia, este eliberat conditionat, marti, 8 martie 2011, din Penitenciarul Focsani, dupa ce Judecatoria Focsani i-a aprobat, in 2 martie, cererea in acest sens. GEORGE NOAPTES / MEDIAFAX FOTO

Mai apoi “patriotul” Argint se stropșește și la guvernul României și vrea judecare pentru “inalta tradare”.

“Cand guvernul baga miliarde in buzunarele strainilor iar romanilor le ia pielea prin taxe si acize inventate doar ca sa-i distruga !!? Despre ce orgoliu national vorbim cand vedem cum suntem jegmaniti de alte tari cu spijinul nemijlocit al politicienilor nostri !!? In prag de alegeri euro-parlamentare, politicienii, toti denunta starea jalnica din Romania, stare de ei creeata, insa nimeni nu spune STOP ! Sa revada toate contractele cu firmele straine si sa corecteze tot ce este de corectat si care ar aduce beneficii statului si poporului roman. De ce ?!! Pentru ca toti sunt marionetele tarilor ocidentale, si sunt pusi de ei in functii… Nimeni nu a fost, si nici nu va fi judecat pentru inalta tradare a Romaniei si a romnanilor! De ce ?!!”