spot_img
19.2 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizePensionarii sârbi primesc în septembrie 50 de euro ajutor de la stat,...

Pensionarii sârbi primesc în septembrie 50 de euro ajutor de la stat, în noiembrie toți cetățenii vor primi încă 30 de euro ajutor de la stat și în decembrie încă 20 de euro

-

Ministrul sârb al Finanțelor Siniša Mali a afirmat că pe 22 septembrie tuturor pensionarilor le vor fi achitați 50 de euro ajutor de la stat, iar în noiembrie toți cetățenii vor primi încă 30 de euro ajutor de la stat și în decembrie încă 20 de euro, a spus Mali pentru TV Prva.

- Reclama -

El a menționat că la finele lui septembrie va fi achitată și ultima a șasea rată a ajutorului (600 de euro pentru autobuz într-o perioadă de 6 luni).

Cu ultimele două pachete de ajutor, aceasta este aproape 8 miliarde de euro, a adăugat Mali, evidențiind că guvernul încă nu a adus hotărârea pentru ce vor fi cheltuite mijloacele pe care Fondul Monetar Internațional le-a acordat Serbiei 627,6 milioane,  sumă special aprobată, echivalentul sumei de aproximativ 890,22 de milioane de dolari sau 759,71 de milioane de euro.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...