spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizePenibilul Musk

Penibilul Musk

-

Elon Musk a pus la îndoială marţi pe Twitter rezultatul unui sondaj pe care el însuşi l-a iniţiat luni şi al cărui rezultat arată că majoritatea votanţilor sunt în favoarea părăsirii de către miliardar a conducerii platformei, informează AFP conform Agerpres.

Devenit singurul proprietar al reţelei de socializare pe 27 octombrie, miliardarul a asigurat, în momentul lansării sondajului, că se va conforma rezultatului său, dar, într-o serie de răspunsuri la diverse tweet-uri, pare acum să aprecieze că rezultatul a fost distorsionat de votul boţilor.

- Advertisement -

Conform rezultatului sondajului la care au răspuns 17 milioane de participanţi, 57% s-au exprimat în favoarea plecării lui Elon Musk, la mai puţin de opt săptămâni de la preluarea conducerii grupului în schimbul a 44 de miliarde de dolari.

Însă, potrivit unui sondaj realizat de Institutul HarrisX, care a folosit propriul eşantion de utilizatori ai platformei de microblogging, 61% dintre cei chestionaţi au susţinut rămânerea lui Elon Musk în funcţia de CEO.

„Interesant, acest lucru pare să sugereze că avem o uşoară problemă cu boţii pe Twitter”, a reacţionat Musk la tweet-ul în care Institutului HarrisX prezenta rezultatele propriului sondaj.

HarrisX a dat asigurări că sondajul său de opinie a fost realizat independent de Twitter sau de „orice organizaţie care are legături cu Elon Musk”.

Comentariul a fost făcut după ce Elon Musk a aprobat o postare care sugera că sondajul său a fost victima boţilor. El a mai spus că orice noi sondaje vor fi limitate la utilizatorii Twitter plătitori.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img