spot_img
31.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăActualitate"Penalul" Voiculescu a pus-o pe "penala" Sivache la Compania de Parking București....

„Penalul” Voiculescu a pus-o pe „penala” Sivache la Compania de Parking București. SCANDAL ÎN USR BUCUREȘTI

-

Numirea fostei șefe a Administrației Spitalelor București, Oana Sivache – acuzată într-un dosar de corupție , în Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Parking București, a stârnit nemulțumiri în filiala USR București, condusă de Vlad Voiculescu „USR București a zis una și a făcut alta”, potrivit unor surse din partid conform Digi 24. 

- Reclama -

„Din nou un scăndăluț în filiala noastră. Cică dacă ești tare în Tinder primești loc în consiliul de administrație la compania municipală. După STB, de data asta Parking. Nulitățile vor promova întotdeauna obediența, niciodată reforme, politici publice coerente sau alte vrăjeli. Când liderii partidului meu vor realiza asta, va încetini hemoragia de membri și simpatizanți”, a scris într-un mesaj pe Facebook fostul viceprimar USR al Capitalei Horia Tomescu, retras între timp din funcție și din Consiliul General al Capitalei

- Advertisement -

În luna martie a acestui an, Sivache a fost pusă sub acuzare de DNA pentru luare de mită într-un dosar în care este acuzată că a primit foloase de circa 40.000 de lei pentru a numi un director interimar la Spitalul Colțea din București.

În filiala USR București, condusă de Vlad Voiculescu, au apărut nemulțumiri legate de aceste numiri. Surse din interiorul partidului au declarat că în 2021 s-a făcut o selecție de dosare pentru numirile USR în consiliile de administație ale companiilor municipale, pe baza unor criterii profesionale. Însă aceste numiri, care sunt aprobate de conducerea filialei, nu respectă standardele declarate. „USR București a zis una și a făcut alta”, a precizat o sursă pentru Digi24.ro.

- Advertisement -

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img