”Pe fătuca noastră au luat-o întâi americanii. Au pus-o și pe față și pe dos. Și cu spatele și cu fața și cam în toate pozițiile posibile. Acum au luat-o nemții și franțujii” KOVESI VA FI ȘEFĂ PESTE CEVA NECLAR

0
29
Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, sustine o declaratie de presa dupa semnarea decretutului de revocare a sa, de catre presedinte, luni 9 iulie 2018, la sediul DNA din Bucuresti. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

Pe fătuca noastră au luat-o întâi americanii. Au pus-o și pe față și pe dos. Și cu spatele și cu fața și cam în toate pozițiile posibile. Acum au luat-o nemții și franțujii. E o regulă în lumea asta: după ce au folosit-o unii când o iei tu o supui și la mai mari cazne. Bașca că nu cred că americanii sunt fericiți că s-a dus la dușmani. Ca atare se va utiliza cu multă cremă…., a comentat pe facebook jurnalistul Andrei Bădin nominalizarea Laurei Codruța Kovesi ca procuror șef european.

Ambasadorii statelor membre ale UE au votat, joi, pentru desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european, dar structura respectivă de Parchet nu există și nici mandatul lui Kovesi nu e este unul definit ca timp.

Numai românii pot juisa că au un șef peste ceva care nu există:) ,a mai comentat Bădin.

În conjunctura politică compliCată europeană, Kovesi chiar dacă ar obține nominalizarea va fi șef peste o structură formală, dar nu funcțională.