spot_img
21.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriPe cine trimite Trump ambasador în Ungaria

Pe cine trimite Trump ambasador în Ungaria

-

David B. Cornstein, un afacerist new-yorkez miliardar, în vîrstă de 80 de ani, a fost audiat zilele trecute în comisia senatorială de externe pentru postul de ambasador la Budapesta, după mai bine de un an de cînd SUA nu avea postul ocupat în capitala Ungariei, scrie Inpolitics.

Cornstein, care și-a început cariera cu afaceri în domeniul bijuteriilor, este evreu și s-a declarat mîndru de asta în fața comisiei senatoriale, promițînd solemn să lupte împotriva antisemitismului în creștere în Europa Centrală și de Răsărit. ”Mă rănește și mă tulbură faptul că acest cancer continuă să se extindă” a spus Cornstein în fața senatorilor. ”Am să lucrez îndeaproape cu organizațiile evreiești, cu alte comunități religioase și cu guvernul ungar pentru a mă asigura că minoritatea evreiască se simte în siguranță” a mai promis Cornstein.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...