spot_img
26.1 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriPe cine a plătit Miruna Pascu să ii scape fiul? "Crede-mă că...

Pe cine a plătit Miruna Pascu să ii scape fiul? „Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din căcatul ăsta. Și nu le fac gratis”

-

În interceptările de la dosar, Miruna Pascu ii spune fiului ei ca „sunt multi oameni care fac niste eforturi supraomenesti si nu le fac gratis” pentru a-l scapa. Discuția a avut loc la telefon.

- Reclama -

Din datele din dosar reiese că Miruna Pascu a fost supravegheată în timpul trecut de la accidentul tragic produs de fiul ei. Dacă afirmațiile ei sunt adevărate și a plătit „mulți oameni” pentru a-și scăpa fiul identitatea acestora ar trebui să fie cunoscută de organele de anchetă.

FRAGMENTE DIN INTERCEPTĂRILE DIN DOSAR:

(..)PASCU MIRUNA: Te rog frumos, nu mai vorbi cu nimeni, nici acum. Apropos de vorbit. In afara de avocat si cu mine si atat (n.l. neinteligibil) nu mai vorbi cu nimeni. Pentru ca lucrurile nu sunt asa cum le vezi tu. Nici la colegii tai nici la nimeni. Nu sunt. Tu ai tendinta sa trancanesti. Vorbeste despre pasiunile tale, despre boxe despre biciclete, despre faptul ca invatai cand erai mic, despre faptul ca ai avut si altfel de prieteni. Vorbeste despre mine ca muncesc si am muncit toata viata, daca vrei. Vorbeste despre alte chestii, nu despre ce faceai tu, pentru ca nu ai nimic cu ce sa vorbesti in directia aia si lucrurile nu raman stationare niciodata. Te rog mult de tot sa ma intelegi. Crede-ma ca sunt multi oameni care fac niste eforturi supraomenesti ca sa scoata ceva din cacatul asta. Si nu le fac gratis si nu la ca…le fac (n.l. neinteligibil) in fiecare zi. Intelegi? Niste pretentii de nu-ti mai povestesc, dar incerc orice sa fac dar nu mai imi veni cu ….deci nu stiu. Trebuie sa stam de vorba. Ce prieteni ai avut, data viitoare, clar. Ca sa stiu de la cine ma mai astept la cacaturi. Ca nu am stiut pe nimeni, mama, niciodata. Nu stiu, probabil ai considerat ca mi-ai zis ca eu poate ii cunosc, nu stiu ce le fac. Pe bune? E clar ca nu aveai de ce sa mi-o prezinti pe asta. Asta da, imi dau seama, dar pe bune?!(…)

PASCU MIRUNA: E chestia cu arestarea este buna ca nu s-au pronuntat cum motive in plus decat faptul ca sunt expertize in curs, ceea ce ne da oarece sperante ca in viitor daca ne organizam, apropos de ce ti-am zis eu cu domiciliu, e posibil sa avem mare…sa avem sanse, ca ti-am zis ca o sa mergem pe chestia asta, foarte mult. O sa mergem, cu siguranta, dar bineinteles ca la al doilea mandat eram sigura ca nu, pentru ca ti-am zis e vorba si de expertiza si e vorba ca inca sunt cercetari in desfasurare, dar inca o data iti spun, faptul ca nu a spus, procurorul nu a spus nimic decat ca este expertiza in desfasurare…

VLAD: Aha…

PASCU MIRUNA: Ne da foarte mari sanse. Adica nu a spus despre tine ceva in plus.

VLAD: Deci nu a mai adaugat procurorul nimic.

PASCU MIRUNA: Nimic. Decat ca e vorba de expertiza, care expertiza oricum va dura si atuncea avand in vedere ca dureaza, vom avea ceva sanse. Depinde de restul, iar in partea cealalta, cretina cretinelor despre care spuneam, am mai avut avocat acolo care te-a reprezentat si care a spus tot timpul : ”nu doamna Pascu este subiectul. Nu …nu stiu ce, nu nu stiu cum. Dumneavoastra spuneti daca in ziua de… ” Adica cum sa spun?! A fost o chestie in care a oprit-o sa mai trancane frate, ca e de o prostie inimaginabila! Si am noroc mare ca si doamna doctor Ligia Petrescu, anul trecut si alea pe care au fost, tie intotdeauna, tu ai avut Xanax in tratament pentru ca la ”jalera” cacaturile alea care ti le-au dat, tu faceai staza pe vezica. Deci sunt niste lucruri care sunt clare, Vlad. Numai ca tu nu stiu ce cacat ai vorbit cu asta?! Ca ai vorbit cu ea ca sa ajunga sa spuna mizeriile alea despre mine ca nu era nici macar tac-tu subiectul! Eu eram subiectul! Deci in toate chestiile astea…(…)

PASCU MIRUNA: …ziua de azi, din punctul meu de vedere este primul pas spre o mica, mica, mica usurare a situatiei, desi poate la tine nu pare, dar este. Este in ideea in care, iti repet, dosarul de la Constanta putea sa fie foarte nasol, foarte foarte nasol.

VLAD: Dosarul?

PASCU MIRUNA: Da. De la Constanta, ala care e pentru DIICOT. Dar problema de aici nu s-a pus (n.l. neinteligibil) s-a pus decat in virtutea faptului ca exista expertiza, adica, pentru viitor daca mai insistam sau mai facem niste chestii vom avea niste sanse. Ok?

VLAD: Ihim.

PASCU MIRUNA: Deci crede-ma, eu sunt…am stat dimineata cu inima cat un purice. Cat un purice pui. Pana m-a sunat sa-mi spuna ca s-a terminat audierea cretinatatii sefe pe care am cunoscut-o in viata mea, pa care nu am cunoscut-o, pe care am auzit-o in viata mea vreodata. Nu am cunoscut si nu am crezut vreodata ca cineva poate sa fie atat de prost.

VLAD: Eh..(…)

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img