spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizePaul Stănescu îl acuză pe Teodorovici: „Nu a ajutat cu absolut nimic...

Paul Stănescu îl acuză pe Teodorovici: „Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”

-

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii”, a spus marți Paul Stănescu, secretarul general al PSD despre fostul titular de la finanțe în guvernul Dăncilă care l-a criticat, la rându-i, în termeni duri pe președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat Paul Stănescu pentru Mediafax.

El spune că Teodorovici este preocupat doar de interesul personal și de obținerea cât mai multor funcții „în loc să fie preocupat ca PSD să câştige alegerile” și-l acuză că „încearcă să destabilizeze partidul”.

Eugen Teodorovici, fidel premierului Dăncilă, îndepărtată de Marcel Ciolacu de la șefia PSD după ce guvernul să a fost demis prin moțiune de cenzură în octombrie trecut, a fost la rându-i obligat să-și dea demisia din funcția de președinte executiv la scurt timp de la schimbarea conducerii PSD. El nu a anunțat oficial dacă va candida la șefia partidului dar a contestat în dese rânduri actuala conducere a PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...