spot_img
9.3 C
București
duminică, aprilie 2, 2023
AcasăAnalizePatronul Paralela 45 despre scandalul turiștilor români în Mexic: Este incredibil la...

Patronul Paralela 45 despre scandalul turiștilor români în Mexic: Este incredibil la ce se pretează actualul guvern! Cine este Virgil Popescu? Nu aveți de unde să-l stiți, a fost 1 an și ministrul turismului, și nu il stiți pentru că nu a făcut nimic… Este băiatu’ destept din Turnu Severin..!

-

Este incredibil la ce se preteaza actualul guvern! Din informatiile mele, si.. sint bine informat..!.. se stia la nivelul ministerului de externe despre problemele legate de infractiunile romanilor!, scrie pe facebook Alin Borcea, patronul Paralela 45.

- Reclama -

CE SUSȚINE ALIN BURCEA:
Lipsa de reactie a guvernului roman i- a facut pe mexicani sa bage pentru Romania avertizare colectiva- mai concret, toti romanii care sosesc sa fie tratati ca niste infractori. Ceea ce s- a si intimplat! La nici 5 zile de la inceputul crizei, 2 consuli romani au mers la Cancun si s- a trecut la avertizare individuala. Apare ceva pe pagina MAE legat de bancomate si interlopi? Nicidecum! Apar in general exagerari, neadevaruri si.. multe prostii!
Actualul guvern al Romaniei incearca sa induca ideea ca , vezi doamne, agentiile trebuiau sa avertizeze turistii sa nu mearga in Mexic..Ma esti prost? Pai Mexicul nu cere test, nu are treaba cu probleme legate de Covid, dar ei asa au discutat in guvern! De unde stiu? Am aflat! Asa se face ca externele spun la fel, Virgil Popescu la fel..Cine este Virgil Popescu? Nu aveti de unde sa- l stiti, a fost 1 an si ministrul turismului, si nu il stiti pentru ca nu a facut nimic… ba da, a spus ca noi mintim, cind am spus ca nu avem bani, pt ca i- am dat in Turcia, Grecia, Spania.. a spus ca turismul nu produce mai nimic din PIB.. nu il stiti? Este baiatu’ destept din Turnu Severin..!
Si acum declara in presa ca trebuie sa dam banii inapoi turistilor intorsi din Mexic.. pt ca e vina noastra..! Omul e bun de ministru, este si prost informat, nu intelege nimic si este rau intentionat! Realizarile lui in mandatul de 1 an la turism au fost… ZERO!
Astia sintem.. pe oamenii astia ii avem in guvern.. halal sa ne fie!
Iar pe masura 2, lansata de Virgil.. nu mai sint bani!
Hai sa ne traiasca..!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img