spot_img
24.8 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăPoliticaPatroana poneiului roz cu zvastică unsă Ministrul Culturii de Iohannis

Patroana poneiului roz cu zvastică unsă Ministrul Culturii de Iohannis

-

Corina Șuteu a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de ministru al Culturii, în fața președintelui Klaus Iohannis.

- Reclama -

suteuLa ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Dacian Cioloș, membri ai Cabinetului său, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, consilieri prezidențiali.

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele privind revocarea lui Vlad Alexandrescu din funcția de ministru al Culturii și numirea Corinei Șuteu în locul acestuia.

”Preluați portofoliul într-o perioadă foarte dificilă, când există o inflamare în spațiul public în legătură cu ce se întâmplă în domeniul cu care se ocupă Ministerul Culturii. Există așteptări mari, e nevoie de fermitate și multă înțelegere cu simțul a ceea ce trebuie să fie făcut și poate să fie făcut pentru a conduce acest minister. Să rezolvați multiplele probleme care vă așteaptă, cu situația de la Operă și altele. Ministerul are nevoie de reformă, nu de reformită, de decizii, dar nu de impunere cu cizmă. Să schimbați lucrurile în sensul așteptat de artiști, de public, dar și de specialiștii din domeniu.”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul ministru.

Premierul Dacian Cioloș l-a revocat marți din funcție pe Vlad Alexandrescu și a propus-o pe Corina Șuteu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...