spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizePatriarhul Daniel, capcană pentru Papă prin intermediul lui Iohannis

Patriarhul Daniel, capcană pentru Papă prin intermediul lui Iohannis

-

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob scrie pe siteul inpolitics.ro că Patriarhul Daniel i-a întins o capcană Papei Francisc prin intermediul președintelui Klaus Iohannis.

- Reclama -

Înaintea plecării, într-o declarație susținută la aeroport în fața presei, Iohannis a anunțat că a obținut acordul Patriarhului Daniel de a-l invita în România pe Papa Francisc în 2018, anul sărbătoririi a 100 de ani de la Unirea din 1918. Unii ar spune că acordul Patriarhului e o dovadă de deschidere și de înțelepciune.Noi spunem că ar fi fost și culmea ca Patriarhul să se opună acestei invitații.Nu în fiecare zi ai șansa de a-ți umili ”rivalul” confesional cu cifrele care dovedesc că, înainte de 1918, numai în Transilvania trăiau 2.239.831 supuși ai Papei, față de doar 1.804.572 ortodocși, în timp ce azi, la o sută de ani de la Unire, în toată România au mai rămas doar 1.021.367 catolici. Va mușca, oare, Papa momeala?, scrie Bogdan Tiberiu Iacob.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...