spot_img
31.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăALEGERI 2020Pastorul-Secretar General al PNL prins cu o vilă și o limuzină ultimul...

Pastorul-Secretar General al PNL prins cu o vilă și o limuzină ultimul model care nu sunt în declarația de avere: M-A TRIMIS DUMNEZEU ÎN POLITICĂ

-

Secretarul general al PNL Robert Sighiartău locuiește într-o vilă cu o valoare estimată la peste 300.000 euro construită pe DN 1, vis la de vis de sediul Realitatea TV, care nu apare în declarația de avere. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalista Anca Alexandrescu marți seară la Realitatea Plus.

- Reclama -

Alexandrescu a spus că sâmbătă seară a vizitat zona și că Sighiartău s-a afișat cu un Volvo roșu ultimul model cu număr de Bistrița, de unde este originar deputatul, care de asemenea nu este menționat în declarația de avere.

- Advertisement -

Ea a mai spus că alături de vila în care locuiește Sighiartău mai este una care ar fi a unui apropiat al pastorului penticostal din fruntea PNL.

Valoarea casei în care locuiți este de circa 300.000. Veniturile Dvs din activitatea de parlamentar și din dividendele de la firmele unde sunteți acționar sunt de 100.000 de euro anual. Nu aveți cum acoperi cheltuielile pentru vilă din veniturile Dvs. Dar nici pentru ultimul model Volvo, a susținut Anca Alexandrescu.

- Advertisement -

Ea a prezentat un fragment dintr-o predică a pastorului Sighiartău din 2019 într-o biserică penticostală din Londra, unde acesta afirma că a fost trimis de Dumnezeu în politică. Dumnezeu mi-a spus să intru în politică, afirma Sighiartău în fragmentul difuzat de Anca Alexandrescu în emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea Plus.

Sighiartău și familia sa au fost implicați în multe afaceri necurate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img