spot_img
28.5 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăALEGERI 2020”Parvenirea administrativă”, scandal între PNL și USR în Vrancea

”Parvenirea administrativă”, scandal între PNL și USR în Vrancea

-

Noul director adjunct la Direcția Agricolă Vrancea, Cristian Rusu, a fost Angajat inițial la o primărie din județ, iar apoi liberalul a fost transferat la Direcția Agricolă și a reușit într-o lună de zile să fie numit director adjunct al instituției. Conform declarației de avere, acesta pare să fie primul loc de muncă pentru liberal, în ultimul an nefiind declarat niciun venit obținut din salariu sau din alte surse în ultimul an fiscal. De asemenea, în declarația de avere nu apare vreo societate comercială, doar calitatea de membru PNL, transmite Monitorul de Vrancea.

- Reclama -

Ascensiunea rapidă a liberalilor în funcțiile de conducere ale instituțiilor publice a fost sancționată de colegii de la guvernare. Într-o conferință de presă susținută la USR Vrancea, vicepreședintele Dan Nichita a acuzat parvenirea prin administrație a unor persoane care ocolesc toate etapele de promovare pe care le are la îndemână un funcționar public. Cum facem să ieșim din această ipocriziei a carierei de funcționar public, mai ales la nivel local, unde asistăm la acest gen de situație, care se poate vedea la Direcția Agricolă. Un personaj dă un concurs într-o primărie, intră funcționar public, este transferat la Direcția Agricolă, după care, la foarte scurt timp, ajunge director general adjunct. Acesta este parcursul normal? Ce poate însemna pentru o persoană tânără acest exemplu pe care îl consider de parvenire pe cale administrativă?, a susținut vicepreședintele USR Vrancea, Dan Nichita.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...