spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăAnalizePartidul nr 2 din Austria: Sancțiunile împotriva Rusiei i-au distrus pe austrieci....

Partidul nr 2 din Austria: Sancțiunile împotriva Rusiei i-au distrus pe austrieci. Trebuie să renunțăm la ele

-

Viena trebuie să renunțe imediat la sancțiunile autodistructive împotriva Rusiei, a declarat liderul partidului naționalist de dreapta al Libertății Austriace (FPÖ) Herbert Kickl, al doilea partid al Austriei.

- Reclama -

„Rata inflației din Austria este în mod clar mai mare decât în ​​multe alte țări UE. Inflația extremă din Austria nu a căzut din cer, factorul numărul unu al creșterii prețurilor este politica eronată a guvernului”, a spus el.

„Avem nevoie, în sfârșit, de măsurile eficiente pe care noi, membrii Partidului Libertății, le solicităm de multă vreme: plafonarea prețurilor la alimente de bază, energie și combustibili prin reduceri masive de taxe până la eliminarea totală, o oprire reală a creșterii prețurilor locuințelor de închiriat și oprirea imediată a sancțiunilor autodistructive împotriva Rusiei”, și-a enumerat Kickl cererile.

El a observat că prin introducerea sancțiunilor economice, Viena nu a putut influența operațiunea specială rusă, dar și-a făcut, în același timp, să sufere și propriii cetățeni.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img