spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăDezvaluiriPartenerul de vânătoare al lui Omar Hayssam, vicepremier în guvernul Tudose

Partenerul de vânătoare al lui Omar Hayssam, vicepremier în guvernul Tudose

-

Partenerul de vânătoare al sirianului Omar Hayssam, condamnat pentru implicarea în răpirea jurnaliștilor români în Irak, a ajuns vicepremier al guvernului condus de Mihai Tudose. Este vorba de Marcel Ciolacu, șeful PSD Buzău.

- Reclama -

Marcel Ciolacu a primit funcţia de vicepremier fără portofoliu.

FLUX 24 vă prezintă mai multe fotografii cu Marcel Ciolacu și Omar Hayssam la vânătoare în Buzău la începutul anilor 2000.

Buzăul era fieful afacerilor sirianului. La aceea vreme, Omar Hayssam era membru PSD și în 2004 a fost propus să candideze la Parlament, dar candidatura a fost blocată.

Hayssam a fost un apropiat al lui Gabriel Oprea.

CITIȚI ȘI: Legăturile primejdioase între Gabriel Oprea și Omar Hayssam: 700.000 USD și un număr de mobil

În Buzău, Hayssam a fost implicat în privatizarea Foresta Nehoiu, fabrică pe care apoi a devalizat-o, vânzându-i activele – fraudă pentru care a şi fost condamnat la 3 ani de închisoare.

hayssam1

În fotografii apare  şi fostul prefect de Buzău Ion Vasile, ulterior ajuns senator PSD, a cărui fiică, fosta jurnalistă Marie-Jeanne Ion, a fost răpită în 2005 în Irak, cu concursul chiar al lui Omar Hayssam. Într-una dintre fotografii, alături de Marcel Ciolacu şi Omar Hayssam, apare şi Cornel Pitiş, fostul şef al Direcţiei Silvice Buzău (instituţia care organizase vânătoarea), ajuns şi el consilier judeţean PSD la Buzău, în 2008-2012.

La vânătorile respective a participat și ambasadorul Siriei în România.

627x0

Omar Hayssam a fost invitat și de fostul președinte Ion Iliescu în mai multe delegații oficiale în străinătate în calitate de om de afaceri.

Omar Hayssam alaturi de Ion Iliescu la intalnirea cu ambasadorii arabi din Romania.

Omar Hayssam alaturi de Ion Iliescu la intalnirea cu ambasadorii arabi din Romania.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...