spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasămediuParlamentari care tac: Mădălin Voicu nu a luat cuvântul la tribuna Parlamentului

Parlamentari care tac: Mădălin Voicu nu a luat cuvântul la tribuna Parlamentului

-

Mai mulţi deputaţi de la toate grupurile parlamentare nu au vorbit deloc în plenul Camerei în 2014, iar alţi parlamentari au luat cuvântul de la tribună pentru mai puţin de un minut în doi ani de mandat, transmite Mediafax.

Printre deputaţii care nu au luat cuvântul de la tribuna Parlamentului, anul trecut, se află Ioan Axente, Mădălin Voicu (PSD), Liviu Codârlă (PNL), Valentin Blănariu (PPDD), Constantin Alin Bucur (UNPR), Cezar Cioată(PC).

- Advertisement -

Nici Mihai Baltă (PSD), Vasile Berci (PNL), Marin Anton (independent), Valentin Gabriel Boboc (PSD), Daniel-Stamate Budurescu (PNL), Vasile Cazan (PNL), Eugen Chebac (UNPR), Florin Ciurariu (PNL), Răzvan Condurăţeanu (UNPR), Gheoghe Costin (PNL), Mihai Bogdan Diaconu (PSD), Nuţu Fonta (UNPR) nu au vorbit la şedinţele de plen din2014.

Deputatul Theodor Paleologu a vorbit doar 6 secunde în 2014 în plen, ocazie în care i-a informat pe colegii lui că va activa ca parlamentar independent după plecarea din grupul PDL, iar Elena Udrea a stat la microfonul Camerei doar două minute şi 36 de secunde, anul trecut, una dintre intervenţiile sale fiind pe 3 februarie 2014, cînd a anunţat că a demisionat din PDL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img