Părintele unuia dintre violatorii din Vaslui dă vina pe victimă: “Nu a forţat-o nimeni!”

0
570

Declaraţii şocante din satul celor şapte violatori din judeţul Vaslui. Tatăl unuia dintre ei îşi apără fiul şi spune că victima este singura vinovată, conform OnlineReport.

“Eu n-am ştiut cine-i fata. După ce s-a întâmplat asta, s-a auzit că a fost cu opt maşini la Moara Greci, că a fost cu 14 nu ştiu unde, că a fost cu două maşini la Baraj la Soleşti. A fost şi cu oameni însuraţi. Acela nu a mai fost viol”, a spus tatăl unuia dintre violatori.

Bărbatul susţine că niciunul dintre băieţi nu a obligat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale. “Nu a forţat-o nimeni! Fata s-a învoit de la ore ca să iasă să se întâlnească cu băieţii”, a declarat bărbatul.

Opinia publică este şocată de cele întâmplate. Pe internet a fost lansată o petiţie prin care se cere pedepsirea celor şapte. Până acum aproape 45.000 de oameni au semnat ca să ceară arestarea indivizilor. În plus, o mulţime de mesaje de susţinere pentru elevă au apărut pe internet.

O scrisoare emoţionantă a unei profesoare a fost publicată în presă. “Tu nu ai nicio vină! Ăsta să fie gândul cu care te trezeşti în fiecare zi. (…) Dă-ţi timp să accepţi că s-a întâmplat asta, că nimeni şi nimic nu pot întoarce orele înainte de o decizie proastă. (…) Dă-ţi voie să simţi ca înnebuneşti, lasă toate sentimentele negative să iasă, dă-le frâu liber până se sting”, i-a scris femeia tinerei.